Broşür Tasarım Hizmeti

watch_later 15 Eylül 2019 Pazar
comment Yorum yap

Kurumlar, firmalar, işyerleri ve konaklama yerleri tanıtımlarını yaptırmak için bir çok yöntem tercih ediyor. İnsanlara ulaşmanın ve ismi duyurmanın, hizmetin farkındalılığını oluşturmanın yöntemleri arasında en yaygın olanlardan biri de hiç şüphesiz "Broşür" bastırmaktır. Sizi tercih eden kişilere tanıtım broşürü vererek hakkınızda bilgilerin yer aldığı, hizmetiniz ile ilgili bilgilerin olduğu görsel bir şey ilgi çekici ve dikkat çekici olacaktır. Günümüzde halen en popüler tanıtım tercihleri arasında yer alan Tanıtım Broşürleri, özgün, yaratıcı ve ilgi çekici tasarımlar ister. Tasarımda kullanılan her görsel ve cümle ile amaca ulaşmak, akılda kalıcığı ve tanıtımı gerçekleştirmek, tecrübe, çalışma ve profesyonellik gerektirir.

Freelance bir tasarımcı ile çalışmak her zaman için bir avantajdır. Çünkü sizlere belli başlı kurallar ile duvar çekmeyiz. Esnek çalışma saatlerimiz, esnek fiyatlarımız ile bütçenize uygun hareket eder ve belli bir mesai saati söz konusu olmadığı için 7/24 birlikte çalışma imkanımız olur.

Bir Freelance Görsel Medya Uzmanı olarak tüm ihtiyacınıza uygun Broşür Tasarım Hizmeti sağlıyorum. Yüksek kalitede tasarım ve özgün görsel tasarım ile eşsiz tasarımlar, özel analizler ve saatleri alan çalışma ile.

Firma için Tanıtım Broşürü, kurum için Tanıtım Broşürü, eğitim kurumları için Tanıtım Broşürü, kobi için Tanıtım Broşürü, işyeri için Tanıtım Broşürü, okullar için Tanıtım Broşürü, siyasi partiler için Tanıtım Broşürü, siyasetçiler için Tanıtım Broşürü, belediye başkan adayları için Tanıtım Broşürü, konaklama yerleri için Tanıtım Broşürü, kamp alanları için Tanıtım Broşürü v.b tüm ihtiyaçlarınız için Tanıtım Broşürü hizmeti mevcuttur.

Daha fazla konuyu uzatmadan aşağıdaki hizmet detaylarını inceleyebilir, detaylı bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz. Hemde telefonun ucunda bir müşteri temcilcisi değil şahsımı bulacaksınız. :)

Dilerseniz tasarım ile birlikte baskı konusunda da destek sağlıyor ve ayağınıza kadar gönderiyorum.
Tasarım AdıTasarım BoyutuTasarım Fiyatı
A3 BroşürStandartEsnek FiyatSipariş Ver
Tasarım AdıTasarım BoyutuTasarım Fiyatı
A4 BroşürStandartEsnek FiyatSipariş Ver
Tasarım AdıTasarım BoyutuTasarım Fiyatı
A5 BroşürStandartEsnek FiyatSipariş Ver
Tasarım AdıTasarım BoyutuTasarım Fiyatı
Tek Kırım BroşürStandartEsnek FiyatSipariş Ver
Tasarım AdıTasarım BoyutuTasarım Fiyatı
Çift Kırım BroşürStandartEsnek FiyatSipariş Ver
Tasarım AdıTasarım BoyutuTasarım Fiyatı
Z Kırım BroşürStandartEsnek FiyatSipariş Ver

Grafik Tasarım | Web Tasarım | Webmaster | Dijital Pazarlama ve Reklam | Sosyal Medya Yönetimi | Marka Tescili | Photographer - Videographer - Prodüksiyon Hizmetleri | Google Servisleri ve daha fazlası...



sentiment_satisfiedEmojiler